Home / Articles Butlletí / Concórrer: nou apunt al portal Terminologia jurídica

Concórrer: nou apunt al portal Terminologia jurídica

L’ús del verb concórrer en la redacció jurídica és molt habitual, però sovint se’n fa un mal ús i se l’empra com a sinònim del verb produir-se. Llegiu el nou apunt publicat al portal Terminologia jurídica i descobriu els usos correctes d’aquest terme.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca