Home / Articles Butlletí / Nou període de matriculació als cursos del Consorci

Nou període de matriculació als cursos del Consorci

L’oferta formativa que ofereix el CPNL inclou un ventall complet de cursos de català de nivells generals de llengua —d’acord amb el Marc europeu comú de referència—, i de cursos especialitzats per tractar qüestions concretes, com ara adquirir més fluïdesa oral a través de grups de conversa o conèixer recursos lingüístics en línia. El CPNL disposa d’un cercador que permet localitzar de manera senzilla el curs que més s’adeqüi a les pròpies necessitats.

Cercador: http://www.cpnl.cat/cursos-catala/cercador-cursos/

Els cursos s’ofereixen en modalitat presencial, semipresencial i en línia. En tots els casos, els aprenents tenen el guiatge i el seguiment de professors experts.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca