Home / Àrees de treball / Torn d’Ofici i Assistència a la persona Detinguda, AJG i SOJ

Torn d’Ofici i Assistència a la persona Detinguda, AJG i SOJ

Àrea del TOAD AJG SOJ

La Comissió del Torn d’Ofici del CICAC, presidida per un Degà o Degana, té com a funció la de donar suport tècnic al Plenari de CICAC en tot el que pugui afectar a la matèria de Torn d’ofici, l’assistència a la persona detinguda i l’assistència jurídica gratuïta.

Igualment coordina les actuacions conjuntes de l’Advocacia catalana en matèria de Torn d’ofici, assistència a la persona detinguda i assistència jurídica gratuïta de Catalunya. Dóna suport tècnic i jurídic als Col·legis d’Advocats de Catalunya, en la matèria i unifica criteris d’interpretació.

Intervé en diferents comissions i grups de treball  amb l’administració relacions en la matèria de Torn d’ofici, l’assistència a la persona detinguda i l’assistència jurídica.

Participa en representació de l’Advocacia catalana en matèria de Torn d’ofici, assistència a la persona detinguda i assistència jurídica gratuïta a les reunions i comissions del CGAE.

Prepara, revisa i certifica la documentació dels Col·legis d’Advocats, mensual i trimestral, als efectes d’efectuar els pagaments a lletrades i lletrats i col·legis derivats d’actuacions de Torn d’ofici, assistència a la persona detinguda i gestió de l’assistència jurídica gratuïta.

Es coordina també amb les altres comissions del CICAC en tot allò que pugui afectar a la matèria de Torn d’ofici, l’assistència a la persona detinguda i l’assistència jurídica.

Té com subcomissions relacionades la de penitenciari i la d’estrangeria i coordina els membres de l’advocacia catalana de la subcomissió de violència contra la dona del CGAE.

Membres de la Comissió

Presidenta:

Excma. Sra. Mª. Eugènia Gay Rossell. Degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona

Contacte dels SOJ per la ciutadania en l’ Estat d’ Alarma

Acord foment de l’ús del català a la Justícia

Acord foment: Criteris d’aplicació Pagaments del Torn d’Ofici Serveis Orientació Jurídica Funcions de la Comissió del TOAD, SOJ i AJG Normativa Altres enllaços del TOAD Subcomissions: Penitenciari

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca