15 de març: XV Jornada sobre l’Ús del Català a la Justícia

La Comissió de Llengua del Consell de l’Advocacia Catalana vol dedicar la seva XV Jornada sobre l’Ús del Catala a la Justícia (2024) a parlar sobre l’economia de la llengua i les mesures de foment actuals a la justícia.

La trobada consta de dues parts ben diferenciades: a la primera, de caràcter acadèmic, s’abordaran els impactes econòmics de les polítiques lingüístiques de foment del català amb la intenció d’extreure elements de reflexió útils per a l’àmbit de la justícia. La segona s’organitza al voltant d’una taula rodona que vol debatre sobre l’adequació de mesures de foment, en concret, les que impliquin complements econòmics, com el Pla de foment del català al Torn d’Ofici que s’està duent a terme a l’actualitat i que implica un complement econòmic de 25 euros per a tots els advocats i advocades que presentin escrits en català.

  • Hora: de 10 a 14 h
  • Lloc: Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa
  • Modalitat: presencial i en línia
  • Cal confirmar l’assistència (aforament limitat).

Per a més informació sobre el programa i fer les inscripcions, aneu aquí.

La jornada s’organitza en col·laboració amb el Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa i amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

Related Articles

Back to top button