Davant la nova sentència de la Llei d’educació de Catalunya, podem dir que el TC avala el model català?

Els últims dies han sorgit diverses notícies amb el titular que el Tribunal Constitucional, arran de la seva Sentència d’11 d’abril de 2019 sobre la Llei d’educació de Catalunya, avala o defensa el model lingüístic de l’escola catalana. Però és cert?

Us convidem a llegir els articles publicats per Susana Marín Dios, cap de l’Assessoria Jurídica del Departament d’Educació, i Joan Ridao, professor de dret constitucional, respectivament, en què s’analitza a fons la sentència i s’arriba a conclusions com ara que es tracta d’una sentència “sobrevalorada, que no pacifica la qüestió i que ens deixa a les portes de nous embats entorn a l’ús del català com a llengua vehicular”.

Related Articles

Back to top button