Home / Articles Butlletí / El documental: La Bressola, 40 anys d’immersió lingüística

El documental: La Bressola, 40 anys d’immersió lingüística

El Canal 33 ha estrenat aquest mes de maig el documental La Bressola, 40 anys d’immersió a la Catalunya Nord, disponible a TV3 a la Carta i dirigit per Xavier G. Ubiergo. Després de quatre dècades, la Bressola s’ha consolidat com un model educatiu d’excel·lència i ha esdevingut un puntal per a la recuperació de la llengua i la cultura catalanes a la Catalunya del Nord. Actualment, està integrada per 8 centres escolars, 7 dels quals són de primària i 1 de secundària, als quals hi ha inscrits més de 1.000 infants. Els centres estan implantats en 5 municipis: Perpinyà, Prada, Nyils, Sant Esteve del Monestir, El Soler i Pesillà de la Ribera.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca