Home / Articles Butlletí / L’Advocacia Catalana lliura el XIIè Premi Agustí Juandó i Royo a l’Honorable Exconseller Carles Mundó

L’Advocacia Catalana lliura el XIIè Premi Agustí Juandó i Royo a l’Honorable Exconseller Carles Mundó

La Comissió de Llengua del Consell de l’Advocacia Catalana lliura aquest mes d’octubre el XIIè Premi Agustí Juandó i Royo a l’advocat i exconseller de Justícia Carles Mundó i Blanch, en reconeixement de la seva trajectòria professional i la defensa de la llengua catalana en l’àmbit jurídic. L’homenatge es farà al Mas L’Esperança de Gurb el proper 18 d’octubre.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca