Home / Articles Butlletí / El Col·legi d’Advocats de Sabadell convoca el I Concurs de Microrelats

El Col·legi d’Advocats de Sabadell convoca el I Concurs de Microrelats

El Col·legi d’Advocats de Sabadell, a iniciativa de la Comissió de Llengua Catalana, convoca la primera edició del Concurs de Microrelats de l’ICASBD, amb la intenció de fomentar l’ús del català i la voluntat de comptar amb la màxima participació possible de companys lletrats i també de ciutadans.

El lliurament del premi a l’autor o autora del millor microrelat es farà en el decurs del sopar de Nadal de l’ICASBD, previst per al proper 21 de desembre al restaurant El Racó del Campanar, de Sabadell.

Consulteu les bases del concurs.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca