Home / Articles Butlletí / Reneix la Revista Valenciana de Filologia, ara en línia.

Reneix la Revista Valenciana de Filologia, ara en línia.

La Revista Valenciana de Filologia és una publicació electrònica acadèmica d’abast internacional, dedicada a difondre treballs sobre la llengua, la literatura i la cultura dels valencians, i va adreçada a tots els investigadors d’aquestes matèries. Reneix de mans de la Institució Alfons el Magnànim de la Diputació de València, després d’haver vist la llum en el període 1951-1981. Es tracta d’una publicació eminentment filològica; així i tot, donarà cabuda a temes i interessos de caire historicoculturals, sempre que ho consideri enriquidor per a les relacions interdisciplinàries entre matèries pròximes del camp de les humanitats.

El primer número de la Revista Valenciana de Filologia es dedica a Ausiàs March, amb estudis de Rafael Alemany, Elena Sánchez, Francesc J. Gómez, Josep Pujol, Robert Archer i M. Claire Zimmermann, que aporten nous enfocaments sobre el poeta valencià més universal.