Reneix la Revista Valenciana de Filologia, ara en línia.

La Revista Valenciana de Filologia és una publicació electrònica acadèmica d’abast internacional, dedicada a difondre treballs sobre la llengua, la literatura i la cultura dels valencians, i va adreçada a tots els investigadors d’aquestes matèries. Reneix de mans de la Institució Alfons el Magnànim de la Diputació de València, després d’haver vist la llum en el període 1951-1981. Es tracta d’una publicació eminentment filològica; així i tot, donarà cabuda a temes i interessos de caire historicoculturals, sempre que ho consideri enriquidor per a les relacions interdisciplinàries entre matèries pròximes del camp de les humanitats.

El primer número de la Revista Valenciana de Filologia es dedica a Ausiàs March, amb estudis de Rafael Alemany, Elena Sánchez, Francesc J. Gómez, Josep Pujol, Robert Archer i M. Claire Zimmermann, que aporten nous enfocaments sobre el poeta valencià més universal.

Related Articles

Back to top button