Home / Servei lingüístic / Ja ha sortit publicat el Butlletí de notícies de maig de la Comissió de Llengua

Ja ha sortit publicat el Butlletí de notícies de maig de la Comissió de Llengua

El nou número del Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua, que correspon al mes de maig, proporciona als advocats catalans dos formularis jurídics més per al seu exercici professional i nous consells lingüístics sobre com redactar documents jurídics. A més, hi trobareu les notícies més destacades del llenguatge jurídic català i d’altres de relatives a la llengua catalana que han tingut lloc aquest mes de maig.

Consulteu el butlletí complet.

Com subscriure’t al butlletí de notícies?

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca