Home / Articles Butlletí / Per Setmana Santa, descobreix el llenguatge jurídic català

Per Setmana Santa, descobreix el llenguatge jurídic català

En el web del Servei Lingüístic del CICAC, posem a la disposició de l’advocacia catalana un seguit de recursos que tenen com a objectiu ensenyar les particularitats i curiositats del llenguatge jurídic català per a tots aquells que vulguin ser autodidactes. Destaquem els materials següents:

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca