Curs de llenguatge jurídic català (UB)

Aquest curs, que busca preparar els alumnes per al certificat de llenguatge jurídic català de la CIFALC (Comissió Interuniversitària de Formació i Acreditació Lingüístiques de Catalunya), pretén oferir els coneixements necessaris per redactar els documents judicials i jurídics més usuals. També vol donar a conèixer les especificitats del llenguatge jurídic català, especialment en els aspectes de gramàtica, estilística i convencions.

El curs dura unes 40 hores i va adreçat a professors i alumnes de dins i fora la comunitat de la UB, que estiguin relacionats amb ensenyaments universitaris de l’àmbit jurídic o filològic, així com professionals de la justícia i de la normalització lingüística, entre altres.

Més informació.

Related Articles

Back to top button