Home / Articles Butlletí / Mapa de les terres de llengua catalana

Mapa de les terres de llengua catalana

El proper 14 d’abril es presenta l’edició facsímil del Mapa de les terres de llengua catalana editat per l’Associació Protectora de l’Ensenyança Catalana l’any 1920. La presentació tindrà lloc a l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca