Home / Articles Butlletí / Pompeu Fabra. L’aventura de la llengua (novel·la gràfica)

Pompeu Fabra. L’aventura de la llengua (novel·la gràfica)

Pompeu Fabra. L’aventura de la llengua vol fer conèixer al gran públic la figura de Pompeu Fabra i difondre’n el valor cultural i social i el que va significar per a la llengua, la cultura i la societat catalanes. L’obra presenta un personatge polifacètic i permet entendre el valor de la tasca lingüística de Fabra, encara vigent, d’una manera amena i assequible.

Amb la combinació de pàgines de còmic i de text, els autors han trenat un relat que permet resseguir la biografia de Fabra d’imatge en imatge. El lector també anirà descobrint alguns dels companys de viatge que van ser determinants a la seva vida i indrets que li eren quotidians.

Aquest obra és una iniciativa de l’Institut d’Estudis Catalans i la Universitat Pompeu Fabra (UPF), editada per Rafael Dalmau, amb il·lustracions d’Oriol Garcia Quera i guió de Gemma Pauné. Ha rebut el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i s’emmarca dins de les activitats commemoratives de l’Any Fabra.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca