Home / Articles Butlletí / L’Aran reacciona davant la sentència del TC que elimina la preferència de l’aranès

L’Aran reacciona davant la sentència del TC que elimina la preferència de l’aranès

El passat 24 de març més de unes 200 persones es van aplegar a Vielha per denunciar la decisió del TC d’eliminar el caràcter preferent de l’aranès estipulat en la Llei de l’occità, aranès a l’Aran. La manifestació la va convocar l’associació Lengua Viua i portava com a lema “Er aranés, era nòsta identitat”. [Foto: Jornalet.com, Hug de la Rosa]

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca