Home / Reflexions dels ex presidents / Julio J. Naveira Manteiga / El president del Consell de l’Advocacia Catalana assisteix a l’acte de presa de possessió dels nous fiscals de Catalunya

El president del Consell de l’Advocacia Catalana assisteix a l’acte de presa de possessió dels nous fiscals de Catalunya

El president del Consell ha assistit el passat dilluns 12 de febrer al Palau de Justícia a l’acte solemne de presa de possessió del fiscal superior de Catalunya, Excm. Sr. Francisco Bañeres Santos, i de la fiscal en cap de Barcelona, Il·lma. Sra. Concepción Talón Navarro, amb presència del Fiscal General de l’Estat i del president del TSJC.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca