Home / Drets Humans / El president del Consell de l’Advocacia Catalana, Julio J. Naveira, als premis Liberpress 2018

El president del Consell de l’Advocacia Catalana, Julio J. Naveira, als premis Liberpress 2018

El president del Consell de l’Advocacia Catalana, Julio J. Naveira participa al lliurament dels Premis internacionals Liberpress a Girona. Lliura el Premi Liberpress cinema 2018 a la directora Silvia Venegas pel seu compromís amb el cinema i els drets humans.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca