Home / Servei lingüístic / Nou número del Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua (febrer 2018)

Nou número del Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua (febrer 2018)

Ja ha sortit publicat el Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua que correspon al mes de febrer de 2018. Destaquem les notícies de les decisions preses pel Tribunal Constitucional en matèria de política lingüística i les sessions de formació que ha programat el Servei Lingüístic aquest mes de març adreçades al món col·legial.

Us convidem a consultar el butlletí complet.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca