Home / Articles Butlletí / Web del mes: divulcat.cat

Web del mes: divulcat.cat

Divulcat és un projecte de divulgació científica mantingut per científics dels territoris de parla catalana. És un blog de blogs, en què cada científic disposa d’un blog on pot escriure articles amb total llibertat, amb la periodicitat i la llicència d’ús dels articles que cregui oportú.

Al darrere d’aquest projecte, també hi ha l’Enciclopèdia Catalana, que desenvolupa la plataforma, assisteix els científics en l’edició dels articles, en la correcció de català i en fa difusió per les xarxes socials.

Divulcat és una comunitat oberta i busca investigadors que vulguin compartir les seves investigacions, activitats i inquietuds.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca