Home / Blog del President / El president del Consell, Carles McCragh, entrevistat al Telenotícies de Tv3

El president del Consell, Carles McCragh, entrevistat al Telenotícies de Tv3

A través d’aquest enllaç; Entrevista President, Carles McCragh, podeu accedir a Videonotícia emesa al TN TV3 de dissabte, 4 de novembre, amb la intervenció del president del Consell de l’Advocacia Catalana, Carles McCragh, analitzant des d’un punt de vista jurídic l’auto de presó per als membres del Govern català cessat.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca