Home / Article d'opinió / Per Sant Jordi participa al Concurs de l’Optimot!

Per Sant Jordi participa al Concurs de l’Optimot!

Sabeu què són els garrotuits? Són estrofes de quatre versos de set síl·labes, pròpies de la cançó improvisada. Es tracta que envieu un garrotuit en una piulada amb l’etiqueta #StJordiÒptim. I ara ve la dificultat que mereix un premi! El garrotuit ha de tenir a veure amb la diada de Sant Jordi i ha de contenir un mot o expressió que tingui un canvi de grafia segons l’Ortografia catalana que ha publicat l’IEC.

Per tal que us comenceu a situar i a inspirar, l’Optimot facilita la llista de fitxes que contenen les Novetats ortogràfiques 2016.

Des del compte de l’@optimotcat repiularan els garrotuits rebuts entre el 4 i el 18 d’abril, i el dia 21 proclamaran els guanyadors.

Més informació

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca