Home / Drets Humans / VIDEO. El Medi Ambient des de la perspectiva dels Drets Humans. Tarragona, 19 d’abril de 2017

VIDEO. El Medi Ambient des de la perspectiva dels Drets Humans. Tarragona, 19 d’abril de 2017

La Comissió de DDHH del Consell de l’Advocacia Catalana, amb l’objectiu de donar eines pràctiques a l’advocacia i a la societat en general per exigir als jutjats el compliments efectiu dels drets que li són reconeguts, inicia un “Cicle de sessions pràctiques sobre la justiciabilitat dels drets socials” que culminaran en el III Congrés de Drets Humans de l’Advocacia Catalana que tractarà sobre “La justiciabilitat com a garantia dels drets socials” que tindrà lloc a Terrassa el 19 i 20 d’octubre de 2017.

La primera sessió dels Cicles es realitzarà el dia 19 d’abril de 2017 a partir de les 17.00 hores presencialment a l’Aula d’advocats (Carrer dEnric d’Ossó núm. 1, planta -1) sota el títol El Medi Ambient des de la perspectiva dels Drets Humans.

Us recordem que les inscripcions als Cicles son gratuïtes.

Programa i inscripcions presencials

nota de premsa

III Congrés de Drets Humans 2017

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca