Home / Articles Butlletí / Nova convocatòria de cursos de català per a advocats

Nova convocatòria de cursos de català per a advocats

Pròximament es farà pública la nova convocatòria de cursos gratuïts per a advocats i advocades que vulguin millorar els seus coneixements de llengua catalana. Estigueu atents als correus informatius que us arribaran del vostre col·legi d’advocats la propera setmana.

Aquests cursos ofereixen la possibilitat de preparar el certificat de nivell B, C o llenguatge jurídic i accedir a un examen amb certificat oficial del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, equivalent al que expedeix la Direcció General de Política Lingüística.

Els cursos es basen en un sistema d’autoaprenentatge, el seguiment del qual comporta una dedicació total de temps equivalent a 80 hores lectives (60 hores en el curs de llenguatge jurídic).

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca