Home / Articles Butlletí / mapaliterari.cat

mapaliterari.cat

CMYK básicoEl Mapa Literari Català és una aplicació web que permet consultar l’associació entre diferents punts de la geografia mundial i textos de la literatura catalana. Conté un miler de fragments d’obres literàries, acompanyats d’un important contingut multimèdia, amb fotografies, vídeos i locucions dels textos. També ofereix la possibilitat de recórrer rutes literàries, tant virtuals com practicables. Es tracta de la darrera versió d’un projecte de cartografia literària que va néixer l’any 2006, i que va crear i desenvolupar l’associació Espais Escrits. Xarxa del Patrimoni Literari Català (entitat formada per més de 50 institucions repartides pel territori lingüístic català).

Accés: www.mapaliterari.cat

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca