Home / Articles Butlletí / Nou diccionari multilingüe de Softcatalà

Nou diccionari multilingüe de Softcatalà

dicc_multiSoftcatalà presenta un diccionari multilingüe lliure català, anglès, espanyol, francès, italià i alemany, construït a partir d’un conjunt de corpus lliures: Wikidata, Viccionari  i Imatges de la Wikimedia Commons.

El diccionari permet fer cerques amb múltiples idiomes i obtenir la traducció de la paraula i el seu significat en diversos idiomes. Actualment el diccionari conté: 9.690 paraules en català, 9.449 paraules en anglès i 8.913 paraules en francès, entre altres idiomes.

S’hi pot accedir des de:

https://www.softcatala.org/diccionari-multilingue

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca