Home / Articles Butlletí / La neologia lèxica catalana (2016)

La neologia lèxica catalana (2016)

llibre neologia lèxicaL’Institut d’Estudis Catalans publica La neologia lèxica catalana (2016), de M. Teresa Cabré, Judit Freixa i Elisenda Bernal. El llibre estudia en profunditat la neologia lèxica catalana seguint els diversos mecanismes d’innovació lèxica i analitzant-ne el grau d’estabilitat, novetat, o les característiques pragmàtiques i semàntiques, entre altres aspectes.

L’obra es complementa amb un recull de més de set-cents neologismes exemplificats amb contextos que provenen principalment dels diaris Ara, La Vanguardia, El Periódico de Catalunya i El Punt Avui.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca