Home / Articles Butlletí / L’Optimot s’adapta als dispositius mòbils

L’Optimot s’adapta als dispositius mòbils

L'Optimot al mòbil

L’Optimot al mòbil

Aquest mes de març el cercador de consultes lingüístiques Optimot s’ha adaptat a qualsevol dispositiu electrònic mòbil i, per tant, els usuaris d’aquest servei ja podran resoldre dubtes lingüístics amb total comoditat des de la tauleta tàctil o des del telèfon intel·ligent. La Direcció General de Política Lingüística respon així a una de les principals demandes dels usuaris de l’Optimot.

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca