Home / Articles Butlletí / 20 d’abril: Terminologia (Institut d’Estudis Catalans)

20 d’abril: Terminologia (Institut d’Estudis Catalans)

En el marc del cicle “Xerrades amb M. Teresa Cabré Castellví: Reflexions al voltant de la lingüística aplicada i el lèxic”, es programa aquest mes d’abril una taula rodona sobre terminologia, en què intervindrà Maria Teresa Cabré, presidenta de la Secció Filològica de l’IEC, i serà moderada per Jordi Bover, secretari del Termcat.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca