Home / Articles Butlletí / Nous formularis jurídics en català

Nous formularis jurídics en català

formularisLa Comissió de Llengua posa a la disposició de l’advocacia nous formularis jurídics redactats en llengua catalana amb l’objectiu que els professionals del dret els puguin utilitzar en el seu exercici diari. Es tracta dels tres formularis següents disponibles en format word:

Consulteu l’apartat de formularis del Servei Lingüístic.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca