Home / Articles Butlletí / Falten 2.000 signatures per aconseguir LinkedIn en català

Falten 2.000 signatures per aconseguir LinkedIn en català

grup_linkedin_1457538813_600Plataforma per la Llengua ha engegat una campanya per demanar que LinkedIn ofereixi el català com un idioma més en la seva plataforma. La campanya es troba pràcticament al final, ja que només falten poc més de 2.000 signatures per aconseguir-ho.

LinkedIn, amb gairebé 400 milions d’usuaris, és avui en dia la xarxa social professional més gran del món. No tenir l’opció de posar LinkedIn en català suposa una gran pèrdua per a la llengua, però també per a les empreses i usuaris catalanoparlants, que no poden valorar la llengua com un mèrit més a l’hora d’optar a una oferta de feina.

Si voleu contribuir a promoure que la xarxa LinkedIn sigui en català, només cal que signeu la petició: accés a la petició.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca