Home / Articles Butlletí / Nou article del Català a la carta: “en vista de” o “amb vista a”?

Nou article del Català a la carta: “en vista de” o “amb vista a”?

català a la cartaEl Servei Lingüístic del CICAC ha elaborat un nou article sobre llenguatge jurídic titulat En vista de o amb vista a? Amb aquest article volem donar a conèixer l’estructura i el significat d’aquestes dues expressions tan habituals en llenguatge jurídic i que generen tants errors a causa del mal ús que es fa de les preposicions.

Llegiu: En vista de o amb vista de?

Consulteu altres articles del Català a la Carta.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca