Home / Articles Butlletí / filoara.cat

filoara.cat

filosofia araFiloara.cat és la web de la nova revista digital en català Filosofia ara!, una publicació que busca difondre la filosofia i va dirigida a estudiants de batxillerat, estudiants universitaris i també altres persones interessades en la filosofia en general.

El primer número s’ha publicat aquest mes de gener i tracta sobre els autors que entren a la prova d’història de la filosofia de la selectivitat (Plató, René Descartes, John Locke, John Stuart Mill i Friedrich Nietzsche). Aquest monogràfic va acompanyat de l’explicació de recursos en línia de filosofia en català.

Consulteu-la: http://filoara.cat/

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca