Presentació de la ‘Guia d’estil per al tractament de mots xinesos en català’

china-mapAmb l’augment en els darrers temps de la presència xinesa al nostre país, la necessitat d’incorporar termes d’origen xinès s’ha estès a tots els àmbits de la societat. La Direcció General de Política Lingüística acaba de publicar la Guia d’estil per al tractament de mots xinesos en català, que pretén posar a l’abast dels professionals, les institucions i el públic en general una obra de referència que estableixi uns criteris clars i consensuats de com cal tractar els termes i els referents xinesos en un text en català per estandarditzar-ne l’ús.

La guia es presentarà el 14 d’abril, a les 18 h, al Col·legi de Periodistes. Presidirà l’acte la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, i hi intervindran les autores i el director de Barcelona Televisió, Sergi Vicente, que va ser corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a la Xina fins al desembre del 2014.

Related Articles

Back to top button