Home / Articles Butlletí / Atles lingüístic del domini català

Atles lingüístic del domini català

web_atlesL’Atles Lingüístic del Domini Català és un projecte de dialectologia que comprèn 190 localitats de tot l’àmbit geogràfic del català i té com a objectiu posar a l’abast dels investigadors un conjunt de materials de llengua oral recollits entre els anys 1964 i 1978, en forma de qüestionari o de narracions lliures, enregistrats en cinta magnètica o transcrits directament en caràcters fonètics.

Els materials del projecte, dirigit per Lidia Pons i Joan Veny, es difonen en forma de llibre a través de tres tipus de publicacions fonamentals: l’Atles Lingüístic del Domini Català, el Petit Atles Lingüístic del Domini Català i els etnotextos.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca