Eines per consultar la legislació oficial en català

web_portal-juridicEls professionals jurídics d’avui en dia disposen de diverses eines per consultar la legislació catalana i la legislació estatal que s’ha traduït oficialment al català. El Portal Jurídic de Catalunya és l’eina principal per fer aquest tipus de consultes i, a més, conté les versions consolidades de les lleis autonòmiques i estatals permanentment actualitzades:

Portal Jurídic de Catalunya

El Portal Jurídic recull, de manera immediata i actualitzada, tant la normativa de Catalunya i l’estatal, com els tractats constitutius de la Unió Europea. També ofereix versions consolidades que s’actualitzen en un termini mitjà de cinc dies. A diferència del Lexcat, permet seguir el recorregut d’una llei des que es comença a elaborar en el Govern fins que és aprovada pel Parlament. (Projecte impulsat per la Generalitat de Catalunya).

DOGC

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) es publica diàriament de dilluns a divendres no festius, en dues edicions en català i en castellà.

BOE en català

El BOE té un suplement en llengua catalana en què es publiquen les versions oficials en català de lleis, reials decrets lleis, reials decrets legislatius, les transposicions de les directives de la Unió Europea i els reglaments executius.

 

Related Articles

Back to top button