Home / Articles Butlletí / Lliurament del IX Premi Agustí Juandó i Royo (2014)

Lliurament del IX Premi Agustí Juandó i Royo (2014)


premiAquest divendres 10 d’octubre la Comissió de Llengua del CICAC celebra el IX Lliurament del Premi Agustí Juandó i Royo. El guardonat d’enguany és Francesc J. Riera Solivellas, Xisco Riera, advocat, secretari de la Junta de Govern del Col·legi d’Advocats de les Illes Balears i president de dues de les seves comissions, la de Normalització Lingüística i la de Drets Humans.

El Premi Agustí Juandó i Royo s’atorga a persones o entitats que en la seva trajectòria professional han destacat per la defensa de la llengua catalana en l’àmbit juridicoadministratiu dels Països Catalans.

Més informació sobre el lliurament d’enguany.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca