Home / Articles Butlletí / Lèxic sobre la crisi econòmica

Lèxic sobre la crisi econòmica

termcat_lèxic crisiAbisme fiscal, dació en pagament, homes de negre, fons voltor, especulació, aquests són alguns dels termes que recull el Lèxic sobre la crisi econòmica que ha publicat en línia el TERMCAT.

Conté 150 termes catalans, amb equivalents en castellà, francès, italià, portuguès, anglès i alemany, i pretén oferir un conjunt de propostes denominatives catalanes davant de la multiplicitat de formes que circulen. La major part de termes provenen d’un treball del Grup de Coordinació, Qualitat i Terminologia del Departament de Llengua Espanyola de la Direcció General de Traducció de la Comissió Europea.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca