Home / Articles Butlletí / Donem veu a la llengua de signes catalana

Donem veu a la llengua de signes catalana

LSCDia: 4 de juny
Hora: 10 h
Lloc: Auditori de Mercè Rodoreda (campus Ciutadella de la UPF)
Inscripció gratuïta i oberta a tothom

Aquesta jornada té per objectiu donar a conèixer la importància de la llengua de signes catalana (LSC) com a patrimoni lingüístic de Catalunya, la seva situació en els diferents àmbits de la societat i les accions que es realitzen des de la universitat per tal de fomentar els estudis en aquesta llengua. A més, també pretén iniciar els assistents en l’aprenentatge de la llengua de signes catalana mitjançant tallers experiencials: comunicació bàsica, dactilologia i comunitat sorda. Consulteu el programa.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca