Home / Articles Butlletí / Terminologia electoral

Terminologia electoral

termcat_electoralAmb motiu de les eleccions europees, el TERMCAT ha publicat un nou diccionari en línia: Terminologia electoral bàsica. Aquesta obra recull més de cent termes sobre el procés electoral (campanya electoral, escrutini, mesa electoral, resultats provisionals, secció censal, vot a candidatura) i els sistemes electorals (fórmula de la mitjana més elevada, llindar legal, sistema majoritari, sistema proporcional, quota electoral). Cada terme inclou les denominacions en català, una definició, els equivalents en castellà, francès i anglès i, si escau, notes complementàries.

L’obra ha estat elaborada pel TERMCAT amb la col·laboració del Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya. També ha participat en el projecte el Departament de Llengua Espanyola de la Direcció General de Traducció de la Comissió Europea, el qual ha aportat informació documental.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca