Home / Articles Butlletí / Amical Wikimedia

Amical Wikimedia

urlDesprés de passar uns dies entre gegants del món digital i novetats tecnològiques, escau dedicar aquest apartat a una organització que treballa en el món virtual per transmetre el coneixement en català: estem parlant d’Amical Wikimedia.

Amical Wikimedia és una associació independent sense ànim de lucre que promou que “la suma de tot el coneixement humà estigui disponible en català, i que tot el coneixement sobre la cultura catalana estigui disponible en qualsevol llengua”.

Fundada l’any 2008 i basada en el treball voluntari dels seus socis, ha organitzat i continua organitzant múltiples projectes per ampliar els continguts en català de la Viquipèdia, com ara viquimaratons, projectes educatius i sessions i tallers de formació per aconseguir nous viquipedistes.

Accediu al web

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca