Home / Articles Butlletí / Versos per la llengua

Versos per la llengua

versos per la llenguaL’editorial Arrela acaba de publicar Versos per la llengua, trenta-cinc veus poètiques d’Eivissa i Formentera, una obra que aplega trenta-cinc escriptors de les Pitiüsses per defensar la llengua catalana, entre els quals hi ha tant joves promeses com poetes de trajectòria àmpliament reconeguda. Els beneficis obtinguts amb la venda d’aquest poemari van destinats a l’Institut d’Estudis Eivissencs i a l’Obra Cultural Balear de Formentera.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca