Home / Servei lingüístic / Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua (març 2014)

Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua (març 2014)

butlletí_marçL’e-Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua del mes de març recull, entre altres novetats, les actuacions que han dut a terme les autoritats lingüístiques arran de la celebració del Mobile World Congress i la persistència dels atacs contra la llengua catalana que han ocorregut el mes de febrer passat: tant els que s’han dut a terme en l’àmbit educatiu, com els que han vingut de la mà del Govern valencià.

Així mateix, aporta tota la informació necessària referent al  Simposi Internacional sobre Drets Lingüístics i Cohesió Social en Societats Plurilingües, que tindrà lloc aquest mes a Barcelona.

Consulteu-lo!

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca