Home / Articles Butlletí / Terminologia vinculada al tast de vins

Terminologia vinculada al tast de vins

Lletres i vins de Catalunya: bibliografia i tast de llengua inclou la terminologia vinculada al tast de vins aportada pel Termcat: buquet, Vinscriança, denominació d’origen, maridatge, sommelier, tast o degustació, entre altres. Els termes es recullen amb les denominacions en català, castellà, francès i anglès, definicions i notes explicatives.

La publicació d’aquest llibre s’ha fet en el marc del projecte “Biblioteques amb DO”, que és una iniciativa del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, que té com a objectiu dinamitzar l’espai bibliotecari amb activitats i propostes a l’entorn de les lletres i els vins.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca