Home / Articles Butlletí / El català continua sense ser requisit

El català continua sense ser requisit

El català continuarà sense ser requisit obligatori per als funcionaris de l’àmbit judicial de Catalunya; en altres paraules, un català té dret a expressar-se en la seva llengua en els jutjats de Catalunya però no tindrà dret que la persona que l’hagi de defensar, el jutge, l’entengui directament.

Fernando Román, el secretari d’Estat de Justícia del govern espanyol, va ser l’encarregat de comunicar que rebutjaven la proposta de llei aprovada pel Parlament de Catalunya el mes de novembre, en què es demanava incloure en la Llei orgànica del poder judicial, que la llengua i el coneixement del dret civil català passessin a ser indispensables per impartir justícia a Catalunya.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca