Home / El Consell informa / Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua (gener 2014)

Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua (gener 2014)

imatge-butlleti_noticia-destacat_plantillaComencem el 2014 amb una web i un butlletí renovats. L’estructura dels continguts s’ha mantingut i s’ha apostat per un disseny més modern i intuïtiu. No som els únics que estem d’estrena, la revista de Llengua i Dret també ha modernitzat la seva plataforma i ha posat en marxa un blog, i la revista Llengua i ús, coincidint amb el seu 20è aniversari, també presenta un disseny nou.

Consulteu les notícies del butlletí de gener.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca