Plans de Treball

Presentació del Pla de Treball 2013

El Consell de l’Advocacia Catalana ha signat un Pla de Treball juntament amb la Generalitat de Catalunya, en concret, amb el Departament de Cultura i amb el Departament de Justícia, amb l’objectiu principal d’impulsar el català en l’àmbit jurídic.

El Pla de Treball preveu, entre moltes altres actuacions, posar a l’abast de tots els advocats i advocades un traductor automàtic català-castellà-català de llenguatge jurídic, oferir cursos d’oratòria en llengua catalana, oferir sessions formatives sobre recursos lingüístics, promoure la traducció de manuals didàctics jurídics i promoure el desplegament del programa del voluntariat lingüístic. Totes aquestes actuacions també reben el suport econòmic de la Junta d’Herències de la Generalitat de Catalunya.

De totes aquestes actuacions, eines i projectes, us n’informarem a través del web de la Comissió de Llengua del Consell i a través dels vostres col·legis.

Consulteu el Pla de Treball vigent: Pla de Treball 2013 (en breu es publicarà)

conveni

Miquel Sàmper, president del Consell de l’Advocacia Catalana en la signatura del Pla de Treball 2013, juntament amb el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i el conseller de Justícia, Germà Gordó.