Vídeos i material de les Jornades RDL 6/2023. Aspectes pràctics

ICA Lleida

La comissió de Formació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida, organitza aquestes jornades que s’impartiran en dues sessions presencials a la sala d’actes del Col·legi de Lleida. També es podran seguir en línia (en directe o en diferit) a través de la plataforma digital ZOOM:

Programa:

Dijous, 11 d’abril de 2024. 17 a 19 hores

  • Celebració actes processals a través de videoconferència
  • Costes processals

Ponent: Sra. Lídia Urrea Marsal. Secretària Coordinadora Provincial de Lleida. Secretaria de Govern del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya

Dimecres, 17 d’abril de 2024. 17 a 19 hores

  • Implementació de l’expedient electrònic
  • Protocol de la Secretaria de Govern sobre l’expedient judicial electrònic

Ponent: Sr. Luis González Jiménez. Lletrat adjunt a la Secretaria de Govern del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.


Data: 11 i 17 d’abril de 2024

Format: Línia

Preu:

  • Persones col·legiades a l’ICA Lleida: Gratuït
  • Altres professionals: 10€

S’emetrà certificat de la formació, sempre a petició expressa de la persona interessada. En aquest cas caldrà que signeu a l’inici i al final de la conferència. En cas de seguir-la en línia (heu de tenir la càmera oberta durant tota la sessió i en finalitzar heu d’enviar un xat sol·licitant l’expedició del certificat (heu d’indicar el vostre nom i DNI). Preu certificat: 15 € (un cop emès el certificat es farà el càrrec al compte que consta a la vostra fitxa col·legial).


Accés als vídeos i material

 

Related Articles

Back to top button