Vídeo. Creus en la justícia restaurativa i en la reinserció efectiva? Tens capacitat per treballar en equip?

Presentació de l’entitat Cercles.Cat del Departament de Justícia

Us informem que aquest divendres 26 d’abril de 2024 de 17 a 19 hores durem a terme la presentació de l’entitat Cercles.Cat del Departament de Justícia en línia a càrrec d’Eva Ortiz, gestora de la difusió i capacitació del voluntariat de Cercles.cat.

Homologació: Aquesta sessió formativa està homologada amb dues hores de formació continuada en Mediació pel Centre de Mediació del Departament de Justícia, Drets i Memòria.Cercles de Suport i Responsabilitat – Cercles.cat és un programa impulsat gràcies a la col·laboració del Departament de Justícia, i gestionat per la Fundació Salut i Comunitat, que té com a objectiu proporcionar suport i supervisió per a la integració social i per prevenir la reincidència de les persones en règim obert i en llibertat condicional.

És un model d’intervenció en medi obert, basat en la justícia restaurativa, que té com objectiu reduir el risc de reincidència sexual futura a través de la reintegració social de les persones que han comès delictes sexuals, mitjançant el suport social i la participació comunitària.

Un dels elements més importants del programa és la participació de persones voluntàries que ofereixen suport a la persona que va cometre el delicte sexual i que compten amb la coordinació i l’assessorament constant d’un professional.

El programa que fins fa uns mesos només funcionava als centres penitenciaris de la demarcació de Barcelona, aquest 2024 s’està posant en marxa també a la resta de centres de Catalunya.

Més informació sobre Cercles.Cat

Data: 26 d’abril de 2024

Hora: 17 hores

Format: Línia

Preu: Gratuït


Accés al vídeo

 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

Related Articles

Back to top button