Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones

25N de 2023

Des del Consell de l’Advocacia Catalana ens adherim al manifest institucional del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya per commemorar el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones.Creiem que la lluita contra aquesta xacra ha de ser col·lectiva i conjunta tant des de les institucions com des de la societat civil, ja que només així aconseguirem  erradicar-la. Així mateix, ens solidaritzem amb les víctimes de la violència masclista i refermem el nostre compromís per continuar treballant per erradicar-la.

Des del Consell de l’Advocacia reivindiquem la importància de l’assistència lletrada a les víctimes de violències masclistes, fet que permet un millor acompanyament i assessorament de les mateixes. Des de l’Advocacia Catalana seguirem centrant els nostres esforços per tal que totes les víctimes de qualsevol tipus de violència masclista tinguin accés a l’assistència lletrada des del moment de posar la denúncia.

Finalment, agraïm el compromís i la dedicació a les advocades i advocats que treballen dia rere dia per la defensa dels drets de les dones i les nenes que pateixen aquesta greu violació dels drets humans.


Manifest institucional del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya

Related Articles

Back to top button