El Consell de l’Advocacia Catalana i l’ICAB organitzen un debat electoral sobre justícia

El Consell de l’Advocacia Catalana i el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) han organitzat aquest dilluns 29 d’abril un debat electoral per conèixer les propostes sobre justícia de les formacions polítiques amb representació parlamentària que es presenten a les eleccions catalanes del proper 12 de maig.

L’acte, al qual han assistit una cinquantena de persones, s’ha dut a terme a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i ha comptat amb la participació de Ferran Pedret (PSC), Ana Balsera (ERC), Quim Jubert (Junts+), Sergio Macián (VOX), Xavier Pellicer (CUP), Andrés García Berrio (Comuns Sumar), Sonia Reina (Ciutadans) i Àngels Esteller (PP).

L’acte ha estat presentat per la presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana, Marta Martínez, i el degà del Col·legi de l’Advocacia de Barcelonade, Jesús M Sánchez.  L’ha moderat el periodista Germán González.

 

Barcelona, 29 d’abril de 2024

 

Podeu llegir la crònica del debat a El Nacional:

29.04.24- L’Advocacia Catalana examina els partits polítics per millorar la justícia: calen més recursos

https://www.elnacional.cat/ca/eleccions/catalunya-2024/advocacia-catalana-examina-partits-politics-millorar-justicia-calen-mes-recursos_1206383_102.html

 

 

Related Articles

Back to top button